Institut Ramon LLull

Anna Andreu participa al Liveurope online Festival

Música.  BARCELONA, 22/09/2020

Els dies 24 i 25 de setembre es durà a terme la tercera edició del certamen, que enguany se celebra en línia.




Sota el títol Renewing the European music scene, Liveurope aposta pel format digital. Aquest canvi és degut a la situació actual sanitària provocada per la COVID19. El festival ha trobat una oportunitat per arribar a més territoris d'Europa i així afavorir la diversitat musical europea. Per tant, la digitalització de l'esdeveniment és una ocasió perfecta per abastar més indrets i facilitar la inclusió d'artistes emergents dels territoris.

El programa inclou una sèrie de concerts amb més de 10 actuacions de músics de diferentes nacionalitats. Tots els espectacles seran retransmesos en directe des dels espais de Liveurope. A més a més, també s'hi realitzaran xerrades, tallers i reunions professionals, entre altres.

La participació de l'artista catalana Anna Andreu és fruit de la col·laboració entre l'Institut Ramon Llull i Live Europe. La cooperació es vehicula també amb la sala Apolo.

 

ANNA ANDREU

Després de diversos discos, i anys, coliderant el projecte Cálido Home, Anna Andreu, originària de Sant Quirze del Vallès, debuta en solitari amb el seu disc Els mals costums (Hidden Track Records,2020(. Andreu, que ha passat dos anys de silenci musical entre atresorada noves idees, s'acompanya ara de la violinista Marina Arrufat, que aposta vegada, s'aventura a la bateria, i arrodoneix així un projecte ja d'entrada ple de calidesa i la màgia habitual que desprenen les dues artistes.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"