Institut Ramon LLull

Menú

Exposició sobre Robert Gerhard a la Biblioteca de Catalunya

Arts.  BARCELONA, 22/09/2020
L'exposició "Tot escoltant Gerhard" es podrà veure a la Biblioteca de Catalunya a partir del dimarts 29 de setembre, a la Sala de Llevant.

L'exposició, impulsada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb motiu de la commemoració dels 50 anys de la mort (2020) i el 125è aniversari de l'aniversari (2021) del compositor Robert Gerhard (1896-1970), vol aproximar-se al compositor català més polifacètic (pianista, compositor, pedagog, promotor, musicòleg, intel·lectual) la qual cosa fa evident que estem davant d’una de les figures més importants de la música catalana, hispànica i europea del segle XX.

Un dels objectius d'aquesta exposició és enfortir i posicionar el nom i la figura de Robert Gerhard en l'imaginari cultural català i europeu en un triple vessant: l'home, el músic i l'intel·lectual. 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"