Institut Ramon LLull

Es presenta un programa català al Festival Tendenza Clown de Milà

Arts.  MILÀ, 17/09/2020

Quatre companyies de Catalunya i de les Illes Balears, La Baldufa, La Mecànica, Jordi Bertran i Los Barlou, formen part del programa del certamen de Milà que tindrà lloc del 17 al 20 de setembre de 2020.




Sota la direcció artística de Luisa Cuttini, el Festival és un projecte que combina tradició i noves tendències, ideat i organitzat pel circuit CLAPS. Un certamen que promou i reforça la renovació del clown i la diversitat cultural i que dóna una resposta innovadora a les necessitats d’un públic cada cop més curiós de les arts escèniques. A més el programa inclou classes magistrals a càrrec de ponents internacionals en el marc del programa CirkAround.

La direcció del festival ha fet la selecció dels artistes. L’objectiu de la col·laboració és oferir una mostra del que s’està produint ara a Catalunya i les Illes Balears i hi inclou circ, teatre físic de carrer, titelles i teatre per a tots el públics. A banda dels espectacles programats, també es duran a terme una sèrie de classes magistrals en l’àmbit del projecte CirkAround, adreçat a artistes de circ i gestors culturals de menys de 35 anys, on hi participarà la coordinadora de Creació de l'Institut Ramon Llull, Teresa Carranza.

La participació d’artistes catalans i illencs al programa del festival suposa una oportunitat excepcional per mostrar les fortaleses de la creació de les arts escèniques a Catalunya i Balears.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"