Institut Ramon LLull

faberllull Olot: Call for Projects

Cultura.  Faber, Olot, 29/06/2020

faberllull vol ampliar i descobrir nous camps, entrar en debats que donin les claus per entendre la contemporaneïtat i expandir el seu àmbit d’actuació. faberllull ha acollit residències de diversitat de creences religioses, cultura feminista, robòtica, transició energètica, urbanisme, politologia i noves perspectives en educació, entre d’altres. Però faberllull vol arribar més lluny i aprendre dels projectes que es proposin.




QUÈ ÉS FABERLLULL?

faberllull Olot és un projecte de l’Ajuntament d’Olot i l’Institut Ramon Llull. La primera estada en residència va ser organitzada el setembre del 2016 i des d’aleshores han passat per Faberllull més de 350 professionals del món. S'han organitzat activitats (conferències, trobades, taules rodones, seminaris, tallers…) a Olot i arreu de Catalunya: a instituts, centres culturals, biblioteques, empreses i universitats.

QUÈ OFEREIX?

faberllull Olot es fa càrrec de les despeses d’allotjament i del règim de mitja pensió (esmorzar i sopar) dels residents. També posa a disposició una cuina equipada per a qui vulgui preparar-se l’àpat del migdia. faberllull no cobreix les despeses de desplaçament ni l’assegurança mèdica obligatòria. Tampoc no ofereix un per diem.

ON ES TROBA?

faberllull Olot s’ubica a les instal·lacions de l’Hotel Riu Fluvià. Disposa d’habitacions àmplies i lluminoses amb connexió Wi-Fi, a més d’un espai comú on els residents poden treballar i compartir els seus projectes, així com una sala de conferències per a les activitats dirigides a la ciutadania i les institucions.

QUI POT PRESENTAR CANDIDATURA?

Qualsevol professional que tingui un projecte que segueixi les línies de treball i pensament següents:

-Aportació i innovació

-Interdisciplinarietat

-Talent i excel·lència

-Internacionalització i diplomàcia cultural

-Retorn social i cultural

faberllull fa una crida a projectes:

Que impliquin un grup màxim de 10 de persones i divers pel que fa a formació, país d’origen, edat, sexe…, i que inclogui algun resident del territori de parla catalana.

Que es puguin desenvolupar en un màxim de 14 dies.

Que tractin algun dels debats contemporanis claus (s’han fet estades sobre creences religioses, feminismes, innovació pedagògica, polítiques de diversitat , institucions culturals… Més exemples a: http://faberllull.cat/ca/residencies/

Que incloguin una proposta d’un mínim de dues activitats ja acordades amb els contactes de Catalunya per fer durant els dies de l’estada.

PRESENTA LA TEVA CANDIDATURA AQUÍ!

 

CALENDARI:

Candidatures per al primer semestre del 2021:

Termini de presentació: 17 de setembre de 2020

Comunicació de resultats: 1 d’octubre de 2020

Candidatures per al darrer quadrimestre del 2021:

Termini de presentació: 13 de maig de 2021

Comunicació de resultats: 27 de maig de 2021

PRESENTA LA TEVA CANDIDATURA AQUÍ!

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"