Institut Ramon LLull

Convocatòria oberta per la producció de tres obres per Ars Electrònica 2020

Arts.  Barcelona, 25/06/2020

L'Institut Ramon Llull i Hangar preparen la programació d’artistes catalans mitjançant una convocatòria oberta organitzada pel Llull, la Universitat Oberta de Catalunya, Hangar i New Art Fundation.




L’Institut Ramon LlullNewArtFoundation i Hangar, Centre de Producció i Recerca d’Arts Visuals de Barcelona obren una convocatòria per assignar tres beques destinades a la producció de peces artístiques en l’àmbit de la confluència entre l’art i la tecnologia. Aquestes peces seran presentades en una exposició a Arts Santa Mònica, dins el programa oficial del Festival Ars Electronica 2020, que enguany se celebra en modalitat distribuïda, amb Barcelona com una de les seves seus, a causa de la crisi de la COVID-19.

Aquesta convocatòria concedirà un total de tres beques, dividides en dues modalitats:

  • Modalitat 1: 2 beques, finançades per l’Institut Ramon Llull, amb una dotació de 5.000 € de producció i 1.000 € d’honoraris cadascuna. Les peces produïdes en aquesta modalitat quedaran dipositades a NewArtFoundation, mantenint-ne l’artista la propietat. NewArtFoundation i la Col·lecció BEEP garantiran amb la seva infraestructura l’emmagatzematge, conservació i difusió de l’obra.
  • Modalitat 2: 1 beca, finançada per la Col·lecció BEEP, amb una dotació de 8.000 € de producció i 1.000 € d’honoraris. La peça produïda sota aquesta modalitat s’incorporarà a la Col·lecció BEEP.

Destinataris de les beques i requisits dels projectes presentats
Poden optar a aquestes beques els artistes, investigadors i desenvolupadors catalans o residents a Catalunya, de qualsevol edat i nacionalitat.
Els projectes presentats hauran de privilegiar el treball amb tecnologies de codi obert i sota llicències lliures.

Durada
El procés de producció finançat per aquestes beques s’inicia el 17 de juliol de 2020, dia en què es comunicarà el resultat de la convocatòria, i haurà de concloure abans del 9 de setembre de 2020, dia d’obertura del Festival Ars Electronica 2020.

Condicions
a. La sol·licitud ha de ser presentada mitjançant correu electrònic a marzia[at]hangar.org.
b. La sol·licitud ha d’especificar a quina modalitat de la beca es presenta el projecte.
c. Cada persona pot presentar un sol projecte a cadascuna de les dues modalitats.
d. El desenvolupament dels projectes comptarà amb els mitjans, l’assessorament i l’espai de treball del Laboratori d’Interacció d’Hangar.
e. L’Institut Ramon Llull, NewArtFoundation i Hangar ofereixen a les persones beneficiàries:

Per a més informació cliqueu aquí

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"