Institut Ramon LLull

El Llull organitza una trobada digital amb representants del sector editorial català

Literatura.  Barcelona, 16/06/2020

Els propers dies 16 i 22 de juny lInstitut Ramon Llull organitza un esmorzar en línia amb agents i departaments de drets de les editorials per comentar la situació del panorama literari català a nivell internacional.




La crisi sanitària ha provocat arreu del món la cancel·lació de fires, trobades i activitats literàries. Però des del Llull seguim treballant, malgrat la no presencialitat i el confinament, amb la vocació dimpulsar la literatura catalana. Per això lInstitut Ramon Llull organitza aquesta trobada amb agències i departaments de drets de les editorials per respondre a les seves necessitats, fer un repàs de com ens hem anat adaptant i com safrontarà el següent trimestre.

Lordre del dia de la reunió té com a eix central ladaptació a la nova situació i com afecta a totes aquelles fires, festivals o trobades internacionals que han sigut ajornades o cancel·lades. També es parlarà de com segueix treballant el Llull davant el canvi que ha generat aquesta crisi al sector  per tal de continuar amb la internacionalització de la literatura catalana. La reunió es considera una trobada enriquidora entre el sector i el Llull per tal danalitzar, compartir i dibuixar un full de ruta que beneficiï la situació literària catalana arreu del món.

DIMARTS 16 DE JUNY - AGENTS LITERARIS

DILLUNS 22 DE JUNY - DEPARTAMENTS DE DRETS DE LES EDITORIALS 

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"