Institut Ramon LLull

Oberta la preinscripció al XI Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

Llengua.  Vinaròs i Morella, 02/06/2020

Se celebrarà entre el 23 i el 25 d’octubre de 2020 a Vinaròs i Morella.




L’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d’Universitats organitzen el XI Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger —si la situació epidemiològica provocada per la Covid-19 ho permet— i que compta amb la col·laboració del Màster d'Ensenyament de Català com a primera i segona llengua de la Universitat de Barcelona, la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Facultat d'Educació i del Departament de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant.

L’objectiu principal d’aquest curs és contribuir a la formació de futurs professors per a l’exercici de la docència de la llengua en universitats de l’exterior i el tractament de la variació lingüística, la cultura i la literatura a l’aula. Aquest curs d’introducció s'adreça a llicenciats i graduats en Filologia, preferentment en Filologia Catalana, Traducció i Humanitats i a estudiants del darrer any de grau d’aquestes titulacions amb poca formació i experiència docent en el camp de l'ensenyament de la llengua com a idioma estranger.

Les persones interessades a participar al curs hauran d’emplenar i enviar el formulari de sol·licitud d’inscripció que trobaran a www.vives.org/formularis/curs_didactica.php abans del termini establert.

La inscripció inclou la participació en el curs, el material didàctic, l’allotjament en règim de mitja pensió i el transport en autocar Vinaròs/ Morella i Morella/Vinaròs.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"