Institut Ramon LLull

Obert el termini per apuntar-se a les estades lingüístiques d’estiu

Llengua.  Barcelona, 19/05/2020

El Llull organitza, amb la col·laboració d'altres institucions, les Estades de formació lingüística i cultural, pensades per millorar la les competències i els coneixements culturals dels estudiants de català de l'exterior




Enguany, a causa de la crisi sanitària generada per la irrupció de la Covid-19, les estades lingüístiques es duran a terme d’una manera diferent a com s’havien celebrat fins ara. Amb l’objectiu de garantir la continuïtat d’aquest programa i facilitar la participació a les estades dels estudiants a qui s’adreça, el Campus universitari de la llengua catalana, l’Estada lingüística d’estiu a València i l’Estada lingüística d’estiu a les Illes Balears es programaran en format virtual. 

Serà una manera original i diferent de descobrir Andorra, Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià des de casa i de poder avançar en el coneixement i la pràctica de la llengua interaccionant amb estudiants d’altres països i amb un professorat preparat i especialitzat.

La durada de les tres estades serà més reduïda pel que fa a les edicions anteriors (5 dies) i hi haurà sessions de llengua i tallers sobre diferents aspectes de la cultura catalana. Mitjançant la programació d’una graella de càpsules culturals variades i atractives, els estudiants podràn conèixer de primera mà la cultura catalana a través d’actuacions musicals, cinema, teatre, visites guiades a poblacions, museus, espais naturals…

 

Calendari i horari de les sessions síncrones:

XIX Campus universitari de la llengua catalana 2020 (del 27 al 31 de juliol)

De 16:00 a 19:30 hores (UTC+2 hores)

Estada lingüística d’estiu a València (del 31 d’agost al 4 de setembre)

De 09:00 a 12:30 hores (UTC+2 hores)

Estada lingüística d’estiu a les Illes Balears (del 7 a l’11 de setembre)

De 09:00 a 12:30 hores (UTC+2 hores)

 

El període de sol·licitud d’inscripció és del 19 al 29 de maig.

Aquest any la situació és extraordinària i el fet que una persona participi en les estades no es penalitzarà de cara a l’any que ve. les persones que hagin participat al Campus o bé a les Estades de València i de les Illes Balears d’aquest any 2020 podran sol·licitar de participar-hi l’any 2021 en les mateixes condicions que les persones que no hi hagin participat mai.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"