Institut Ramon LLull

La Biennal d'Arquitectura de Venècia, posposada al 2021

Arts.  Venècia, 19/05/2020

La Biennal d'Arquitectura s'inaugurarà el 2021 i tindrà una durada de 6 mesos, del 22 de maig al 21 de novembre. La Biennal d'Art se celebrarà el 2022, del 23 d'abril al 27 de novembre.




La Biennale di Venezia anuncia que la 17a Exposició Internacional d'Arquitectura - How Will We Live Together? - comissariada per Hashim Sarkis, que s’hauria de celebrar a Venècia del 29 d'agost al 29 de novembre de 2020, s'ha ajornat a 2021. Les noves dates són del 22 de maig a diumenge 21 de novembre. En conseqüència, la 59a Mostra Internacional d’Art, comissariada per Cecilia Alemani, la qual s’havia d’inaugurar l’any 2021, s'ha ajornat al 2022 i durarà 7 mesos; des del dissabte 23 d’abril al diumenge 27 de novembre.

La pandèmia mundial ha perjudicat definitivament l’organització de l’Exposició, posant en perill la realització, el transport i la presència de les obres i, en conseqüència, la qualitat de la pròpia exposició. Per tant, després de consultar-ho amb el comissari Hashim Sarkis i tenint en compte els problemes, els arquitectes convidats, els països participants, les institucions i els Eventi collaterali, La Biennale ha decidit ajornar la data d’obertura de la Biennal d'Arquitectura fins a l'any 2021, ampliant la seva durada als sis mesos, del 22 de maig al 21 de novembre.

 

x01z20

Noves dates per la Biennal d'Arquitectura i la Biennal d'Art

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"