Institut Ramon LLull

Noves dates de la Biennal de Venècia 2020

Arts.  Venècia, 04/03/2020

La Biennale Architettura 2020, comissariada per Hashim Sarkis, se celebrarà a Venècia (Giardini i Arsenale) des del dissabte 29 d’agost (vista prèvia el dijous 27 i el divendres 28) fins al diumenge 29 de novembre, en lloc del 23 de maig al 29 de novembre, com s’havia anunciat anteriorment.




Les noves dates de la BiennaleArchitettura s’han establert com a conseqüència de les recents mesures de precaució en matèria de mobilitat adoptades pels governs d’un nombre creixent de països de tot el món, que tindran un efecte dòmino sobre el moviment de persones i obres en les properes setmanes. Aquest període de temps coincideix amb la delicada fase inicial de muntar una exposició internacional tan complexa com la Biennale, que inclou arquitectes i institucions de més de 60 països de tots els continents.

Aquesta situació suposa un risc per a la correcta realització de l’Exposició, posant en perill la seva qualitat. A més, anunciar un ajornament amb poca anticipació podria ser ineficaç, tenint en compte la complexitat de l'organització, el nombre i la importància dels subjectes implicats i la probable absència de molts d’ells.

Sense voler obrir una exposició incompleta, La Biennale, després d’haver escoltat el comissari Hashim Sarkis i tenint en compte les dificultats a les que s’enfronten els països participants i els arquitectes convidats, ha decidit ajornar la inauguració fins al 29 d’agost. La durada de l’edició d’enguany de la Biennale Architettura serà engunay de tres mesos, des de finals d'agost fins a finals de novembre.

x01z20  

La 17a Exposició Internacional d’Arquitectura se celebrarà del 29 d’agost al 29 de novembre de 2020.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"