Institut Ramon LLull

El Quartet Gerhard debuta a Àmsterdam

Música.  23/01/2020

La formació catalana debuta a la Biennal per a quartets de corda d’Àmsterdam els propers 25 i 28 de gener. És un dels esdeveniments de més rellevància a nivell mundial en aquest àmbit i els Gerhard hi actuaran dins del marc del 250è aniversari del naixement de Beethoven interpretant el seu últim quartet.




El quartet Gerhard, resident a Berlín, serà l’encarregat d’obrir la Biennale, amb una performance de la Suite Lírica d’Alban Berg produïda pel segell francès Bleu Danube. És un projecte innovador i revolucionari d’una gran envergadura on el quartet de corda i el cinema es fusionen en una nova experiència artística. Es tracta de l’estrena mundia de Lyric Suite, un projecte de cinema experimental sota la direcció de Samuel González. El quartet interpretarà en directe la música sobre la projecció cinematogràfica, creant una actuació en 4D que difuminarà els límits entre la ficció i la realitat.

Durant l’any 2020 el Quartet Gerhard celebra els 10 anys de trajectòria i propers compromisos inclouen actuacions on interpretaran els dos quartets del compositor vallenc en ciutats com Barcelona, Donosti, Viena, Wissembourg i Berlín. En el marc de la Biennal també es presenta la peça Suite Lyrique peça documental musical següent en el museu de cinema d’Amsterdam que ha fet la productora francesa Bleu Danube.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"