Institut Ramon LLull

La Sala Beckett i l’Institut Ramon Llull ofereixen 3 beques per participar a Interplay Europe – Festival for Young Playwrights

Arts.  Alemanya, 09/01/2020

Del 29 de juny al 5 de juliol tindrà lloc a Berlín i a Sauen (una localitat al costat de Berlín) el festival per a dramaturgs joves Interplay Europe, que pretén explorar la dramatúrgia contemporània europea amb tallers, conferències, seminaris i sessions de tutoria individualitzades.




El tema d’aquesta edició és el progrés. L’objectiu principal del festival és donar suport als dramaturgs o dramaturgues assistents a desenvolupar una obra original. A més, propiciarà l’encontre i l’intercanvi entre els participants i les diferents maneres de treballar en contextos teatrals d’arreu d’Europa. Durant els dos primers dies també s’introduirà als participants a l’escena teatral berlinesa i els seus autors i autores i es presentarà el programa Szenisches Schreiben de la Universität der Künste, Berlín, que és sòcia del festival.

PLACES
La Sala Beckett i l’Institut Ramon Llull ofereixen 3 places per prendre part en el festival:

2 places per a dramaturgs o dramaturgues en llengua catalana menors de 28 anys. Els o les sol·licitants hauran de dur al festival una primera versió en anglès d’una obra teatral (acabada o en procés d’escriptura). Aquesta versió en anglès haurà d’anar a càrrec dels propis autors.

1 plaça per a un dramaturg o dramaturga en llengua catalana major de 28 anys per fer de Tutor.

BEQUES
La beca consisteix en els següents ajuts:

Despeses de matrícula i viatges dels 2 dramaturgs o dramaturgues menors de 28 anys. El festival es fa càrrec de l’allotjament i dels àpats.

Despeses de viatge del Tutor. El festival es fa càrrec de l’allotjament i dels àpats.

REQUERIMENTS
La llengua vehicular del festival serà en anglès, raó per la qual els sol·licitants han de tenir un bon domini d’aquesta llengua.
Els interessats hauran d’enviar a obrador@salabeckett.cat el seu CV i una carta de motivació en anglès explicant l’interès per participar en el festival. En el subjecte del mail hauran de posar “Convocatòria Interplay Europe + nom del sol·licitant”.

El termini de presentació de sol·licituds s’acabarà el 15 de gener a les 10 hores.

Aquesta activitat està organitzada per la Sala Beckett i l’Institut Ramon Llull.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"