Institut Ramon LLull

Nova edició del focus de cinema ‘Camera Catalonia’ al Cambridge Film Festival

Cinema.  Cambridge, 17/10/2019

Del 17 al 24 d'octubre, el Cambridge Film Festival, presenta la vuitena edició del ‘Camera Catalonia’, que cada any acosta al públic del Regne Unit una mostra de la millor cinematografia catalana recent. Enguany es programen quatre pel·lícules: 'La filla d’algú, '7 raons per fugir', 'La vida sense la Sara Amat' i 'Les distàncies'.
Des que 'Pa negre' d'Agustí Villaronga’ va ser el gran protagonista de la primera edició del ‘Camera Catalonia’, ara fa vuit anys, el Cambridge Film Festival s'ha convertit en una finestra ineludible de l'activitat cinematogràfica catalana al Regne Unit, programant cada any una bona mostra de les millors pel·lícules recents de la producció del país.

El Cambridge Film Festival és un certamen no competitiu focalitzat en cinema independent internacional. La vuitena edició de “Camera Catalonia” se celebra en el marc de la 39ena edició del certamen i compta amb una programació comissariada per Ramon Lamarca on s'inclouen quatre pel·lícules:

 

- La filla d’algú, dir. Marcel Alcántara, Júlia de Paz, Sara Fantova, Guillem Gallego, Celia Giraldo, Alejandro Marín, Valentín Moulias, Gerard Vidal Cortés, Pol Vidal, Enric Vilageliu, Carlos Villafaina. Una producció d’ESCAC Films.

- 7 raons per fugir, dir. Esteve Soler, Gerard Quinto, David Torras. Una producció de Compacto, No hay banda i Producciones del Interior AIE.

- La vida sense la Sara Amat, dir. Laura Jou. Una producció de Massa D’Or Produccions i Xarxa de Comunicació Local.

- Les distàncies, dir. Elena Trapé. Una producció de Coming Soon Films, Televisió de Catalunya, Miss Wasabi Films i Busse & Halberschmidt.

 

Totes les projeccions de 'Camera Catalonia' tindran lloc a la Cambridge Arts Picturehouse (APH).

Es poden reservar entrades i obtenir més informació sobre el programa al web del Cambridge Film Festival.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"