Institut Ramon LLull

Lluís Miñarro presentarà la seva última producció 'Love me not' (Piano Producciones Cinematográficas) a la 37a edició del Filmfest München.

Cultura.  Munic, 26/06/2019

Aquest estiu es presentarà la última producció de Lluís Miñarro, Love me not (Piano Producciones Cinematográficas) a la 37a edició del festival de cinema de Munic. Love me not també va ser projectat i presentat, gràcies a l’Institut Ramon Llull, al festival de Rotterdam el passat mes de gener i al Festival de Moscou el passat mes d’abril.




Filmfest München és un dels festivals de cinema més importants d'Europa. Enguany se celebra entre el 26 de juny i el 6 de juliol de 2019. Més de 2.000 professionals alemanys i internacionals de cinema, televisió i mitjans de comunicació es reuneixen cada any a la ciutat bàvara des del 1983 on es projecten més de 200 films de ficció i documental així com TVmovies. Tanmateix, compta amb un programa complet on es presentaran produccions nacionals i de caràcter internacional, aquestes emmarcades dins la secció German TV Movie. Les produccions dedicades a un públic infantil i juvenil també hi tenen una secció especial, Kinderfilmfest i, per últim, també es du a terme una secció especial on es realitzen fòrums, conferències i també es lliuren premis, (un dedicat a la trajectòria professional i l’altre a la millor pel·lícula de la secció Kinderfilmfest, escollida pel mateix públic), la secció Events.

Love me not de Lluís Miñarro és una pel·lícula on es combina comèdia i melodrama, ambienta en una guerra metafòrica a l’Orient Mitjà. La pel·lícula també explora l’autarquia de les imatges cinematogràfiques i dona visió en els límits de l’ambivalència i el gènere. Miñarro proposa una bretxa abismal al cor de l’ortodòxia, esquerdant les categories sexuals, genèriques i dramàtiques, transitant entre el cinema de la paraula, la rauxa surrealista i la delirant paràbola política. 

D'altra banda, a CineMasters Competitions, participaran també dues pel·lícules catalanes: Entre dues aigües d'Isaki Lacuesta (La Termita Films, Mallerich Films Paco Poch, Bord Cadre Films, All go movies, Studio Indie Productions, BTEAM Prods) i l'última producció d'Albert Serra, Liberté (Andergraun Films, Rosa Filmes, Idéale Audience, Lupa Film). 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"