Institut Ramon LLull

Set produccions catalanes al Shanghai International Film Festival

Cinema.  Shangai (Xina) , 11/06/2019

El Shanghai International Film Festival, que se celebrarà del 15 al 24 de juny, ha seleccionat set produccions catalanes a la seva programació. La producció catalana Una feina i un pel·lícula de Xavier Martinez Soler (Aved Produccions) s’ha inclòs dins la secció competitiva Panorama Internacional. Amb el suport del Llull, el director viatjarà al festival per poder-hi presentar el seu film. 




Una feina i una pel·lícula de Xavier Martinez Soler està produïda per la productora independent Aved Produccions i tot just comença ara el seu recorregut internacional. La projecció al Festival de Shanghai està prevista pel dia 16 de juny de 2019.

A més d’aquest film, també s’han programat 6 produccions catalanes més. A la secció Golden Goblet Award Competition Films-Documentary hi participarà El cuarto reino (The Fourth Kingdom ) d’Adán Aliaga I Àlex Lora (Jaibo Films, Àlex Lora PC, Isa Feliu PC). 

Entre dues aigües d’Isaki Lacuesta (La Termita Films, Mallerich Films Paco Poch, Bord Cadre Films, All go movies, Studio Indie Productions, BTEAM Prods) a la secció SIFF Highlights-Viva la Festival.

Entre dos aguas

Finalment, en la secció Panorama Spectrum-Alternatives han estat seleccionades H0us3 de Manolo Munguia (Ghostdog), Jaulas de Nicolás Pacheco (A Contracorriente Films, Suroeste Films, Spal Films) i La dona del segle de Silvia Quer (Distinto Films, Televisió de Catalunya, Voramar Films).

El desentierro de Nacho Ruipérez (Abordar, Aleph Media, Televisión Española - TVE, El Desentierro AIE) participará a la secció Spectrum - World Debut.

Creat el 1993, el Shanghai International Film Festival és l’únic festival de Xina amb competició oficial aprovat per la Federació Internacional d’Associacions de Productors (FIAPF). El SIFF té la missió de promoure el desenvolupament de la indústria cinematogràfica xinesa i fomentar l’intercanvi i cooperació entre pel·lícules xineses i estrangeres a través de premis, mercats, fòrums i projeccions.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"