Institut Ramon LLull

L’Institut Ramon Llull participa a la Fira Literal Pro

Literatura.  Barcelona, 09/05/2019

Del 10 al 12 de maig se celebra al recinte de la Fabra i Coats la cinquena edició de la Fira Literal, un esdeveniment anual del panorama literari, intel·lectual i polític català. Enguany, com a novetat, s’ha creat l’espai Literal Pro, dedicat a editorials petites i mitjanes per a la compra i venda de drets a nivell europeu. En el marc d’aquesta jornada professional, l’IRL participa amb una xerrada sobre la internacionalització de la literatura catalana adreçada als editors assistents.




Literal Pro té l'objectiu de convertir-se en una cita imprescindible al calendari pels professionals del sector de tot Europa i del món que trobaran a Barcelona un espai per a l’intercanvi fructífer per als seus negocis, per als llibres i per a les idees radicals.

Així doncs, durant el dos dies anteriors a la fira, el dijous 9 i el divendres 10 de maig, a la Fabra i Coats s'hi trobaran professionals de més de 63 editorials, la meitat de les quals són segells internacionals. D'aquesta manera, s’ofereix una fira professional del llibre pròpia on podran fer créixer el seu catàleg, a més de cooperar, reflexionar i reforçar el món editorial de pensament crític.

El divendres dia 10 de maig a les 10h, l’IRL presentarà els seus ajuts per a la internacionalització en una sessió informativa de la mà d’Izaskun Arretxe, directora de l’Àrea de Literatura i Pensament.

En paraules dels organitzadors, LITERAL és “una fira d’idees i llibres radicals. Es dirigeix a editorials independents de literatura radical, mitjans radicals i llibreries especialitzades en pensament crític. Editorials, llibreries, autors/es i lectors/es es troben a LITERAL per compartir, discutir i somiar el món en què vivim i com canviar-lo”.

Des de fa uns anys, LITERAL, la fira anual del llibre radical de Barcelona, s’ha consolidat com un esdeveniment clau del panorama literari, intel·lectual i polític de Catalunya. La fira atreu tant a professionals com al públic en general i compta amb punts de venda, xerrades, concerts i altres esdeveniments.


    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"