Institut Ramon LLull

L’IRL organitza un seminari d’introducció a la gestió cultural internacional a Venècia

Llengua.  Venècia, 06/05/2019

Amb motiu de la participació catalana a la Biennal de Venècia d’Arts Visuals 2019, l’IRL organitza un seminari de gestió cultural del 6 al 10 de maig. Hi participaran 9 estudiants d’estudis catalans de la Universitat Ca’Foscari amb l’objectiu d’oferir-los una oferta formativa especialitzada que complementi els seus estudis.




El programa és complementari als estudis que ofereixen les universitats, amb la voluntat d'oferir als estudiants activitats formatives i poder aplicar els coneixements de la llengua catalana en possibles àmbits professionals. El curs ofereix una introducció teòrica i pràctica a la gestió cultural, que té els objectius concrets següents: conèixer el procés de gestió cultural d’un esdeveniment cultural internacional, conèixer els diferents perfils professionals de la gestió cultural i viure in situ un projecte cultural internacional.

El seminari compta amb conferències de la mà d’alguns actors participants del projecte Catalonia In Venice_To Lose Your Head (Idols) com ara del comissari Pedro Azara o Eva Sòria, coordinadora d’Arts Visuals de l’Institut Ramon Llull. Els alumnes també assistiran a un assaig de la performance Ella s'apropia en present, protagonitzada per Marcel Borràs i a la roda de premsa de l’exposició.

A la mostra, situada als Cantieri Navali de l’Illa de San Pietro de Venècia, es mostren exemples escultòrics que il·lustren i contextualitzen el fenomen de l'adoració i la destrucció de les estàtues, a Catalunya i arreu del món. Amb una performance de Marcel Borràs, un arxiu, vídeos, fotografies, i un llibre d’artista, Catalonia In Venice—To Lose Your Head (Idols)  investiga la qüestió de la teoria de la recepció de l’art.

S'adjunta el programa

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"