Institut Ramon LLull

Pep Guardiola ofereix una xerrada a la Universitat de Liverpool

Llengua.  Liverpool, Regne Unit, 21/11/2018

El Departament Iberian and Latin American Studies de la Universitat de Liverpool (Regne Unit) organitza anualment el simposi E Allison Peers Symposium, que reuneix acadèmics, pensadors i altres personalitats d’arreu del món. Enguany, la jornada tindrà lloc el 21 de novembre i l’entrenador de futbol català Pep Guardiola serà l’encarregat d’oferir la xerrada principal del simposi, la Peer Annual Lecture. La conferència, que compta amb el suport de l’IRL, analitzarà temes com ara la cultura català i la relació entre política i esport.




El simposi d'enguany tindrà en compte els darrers treballs acadèmics sorgits del grau Iberian and Latin American Studies, posant especial èmfasi a l'esport, la política i la cultura. La reconeguda conferència Peer Annual Lecture anirà a càrrec de Pep Guardiola, en una conversa amb Diana Cullell i Joan Mas Font.

La xerrada anirà seguida d’un torn de preguntes, i serà el preàmbul de la taula rodona ‘Football, Politics and Culture Panel’. En aquest acte, tres investigadors destacats, el Dr. Par Kumaraswami (University of Reading), el professor Matthew Brown (University of Bristol) i Dr Louise Johnson  (University of Sheffield) presentaran la seva recerca sobre el tema dins del món hispà.

El Simposi de 2018 també presentarà el llençament del nou Butlletí d'Estudis Hispànics Contemporanis (Liverpool University Press).

L’entrada és lliure però cal registrar-se abans en aquest enllaç.

S'adjunta el programa del Simposi

La conferència, que compta amb el suport de l’IRL, analitzarà temes com ara la cultura català i la relació entre política i esport

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"