Institut Ramon LLull

Anna Manso participa al Festival de la Palabra de Perú

Literatura.  Lima, Perú , 19/10/2018

El “Festival de la Palabra”, que se celebra del 19 al 21 d’octubre a Lima (Perú), ha convidat enguany a l’escriptora Anna Manso. Amb el suport de l’IRL,  l’autora catalana oferirà un taller d’escriptura i participarà en dues conferències acompanyada d’altres noms del món literari internacional.




El Centro Cultural PUCP, situat a Lima (capital del Perú), acull un any més el Festival de la Palabra, un certamen que busca homenatjar la paraula com a eina fonamental de la comunicació i vehicular de la cultura, creant un espai de formació de nous públics i promovent la trobada de professionals de l’art i les humanitats.

L’escriptora i guionista Anna Manso oferirà durant els dies 18 i 19 d’octubre un taller que porta com a títol “Llegir i escriure: com despertar la creativitat a l’aula”. Aquest seminari té com objectiu oferir a professors de primària eines per estimular la creativitat dels alumnes a partir de la lectura i l’escriptura.

Un dia després,  el dia 20 de 19:30h a 20:30h, Manso participarà en una xerrada conjuntament amb altres autors com ara Constanza Gutiérrez, María José Caro i Gabriel Ruiz Ortega. La conferència “Desde los ojos del niño” explora com explicar als infants situacions complexes de la vida.

L’última activitat que comptarà amb la presència de l’escriptora catalana serà el col·loqui “Historias que marcaron mi vida”, una conversa que analitza com la ficció pot ajudar a portar la vida amb amor i humor. Manso compartirà taula amb Jeremías Gamboa, Sofía Carrillo, Fernando Ampuero, Norma Martínez, Alejandro Neyra i Clara Elvira Ospina el dia 21 d’octubre de 21h a 22h.

Anna Manso (Barcelona, 1969) és escriptora i guionista. Va estudiar cinema i es va especialitzar en l’escriptura de guions de cinema i televisió. Des de l’any 1996 ha escrit guions per a programes infantils (Barri Sèsam, Super3, Mic, Una mà de contes), programes d’entreteniment i sèries (El joc de viure, El cor de la ciutat, Mar de fons, Ventdelpla, KMM). Com a escriptora té més de trenta títols publicats de literatura infantil i juvenil. Ha guanyat dues vegades el Premi Gran Angular amb l’obra Canelons freds l’any 2008 i l’any 2016 amb Allò de l’avi. El mateix any va guanyar el premi Atrapallibres 2016 (Clijcat) amb l’obra Amics monstruosos. També és autora de la columna periodística La pitjor mare del món i de l’obra de teatre Perduts a la Viquipèdia. Participa en diferents activitats d’animació a la lectura i a l’escriptura adreçades a alumnes de primària (Voxprima, El cove de les paraules).

L’autora catalana oferirà un taller d’escriptura i participarà en dues conferències acompanyada d’altres noms del món literari internacional

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"