Institut Ramon LLull

Un grup d’estudiants de català a universitats britàniques realitzen un viatge cultural a Mallorca

Llengua.  Mallorca, 02/07/2018

Aquest dilluns tindrà lloc la benvinguda a un grup d’estudiants britànics que participen en un viatge cultural a Mallorca fins el 7 de juliol. L’esdeveniment, que s’organitza per tercer any consecutiu, està impulsat per l’IRL amb el suport del Govern de les Illes Balears, a través de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports.




Els participants del viatge d’enguany són estudiants de català a les universitats de Durham i Newcastle. Tots ells podran participar en diverses activitats culturals que s’organitzen durant els 6 dies del viatge. Aquestes inclouen la visita guiada pel centre i la Llotja de Palma a càrrec de l’historiador Gaspar Valero, una ruta per la Serra de Tramuntana, un taller d’ensaïmades mallorquines i una trobada amb estudiants de la Universitat de les Illes Balears (UIB), entre d’altres.

L’objectiu del viatge és fer possible una immersió lingüística i cultural que permeti als participants poder viure plenament en català durant uns dies i que coneguin el teixit social i el context natural de Mallorca.

El 2016 es va fer la primera edició d’aquest viatge que es va celebrar en commemoració del setè centenari de la mort de Ramon Llull, sota el títol ‘Seguint les passes de Ramon Llull’.

Estudis de català a l’exterior

L'Institut Ramon Llull promou els estudis de llengua i cultura catalanes a les universitats de l'exterior amb les quals subscriu acords per a la implantació o la consolidació d’estudis catalans i dóna suport a les universitats, el professorat i els estudiants per mitjà de diversos programes i línies d’ajuts. Més de 150 universitats a tot el món imparteixen docència de català i en concret, al Regne Unit, hi ha 20 universitats que ofereixen estudis catalans dins el seus pla d’estudi.

L’objectiu del viatge és fer possible una immersió lingüística i cultural que permeti als participants poder viure plenament en català

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"