Institut Ramon LLull

Projecte Ingenu interpreta "Romeu i Julieta" al Festival Shakespere d’Alemanya

Escèniques.  Neuss, Alemanya, 25/06/2018

La companyia de teatre Projecte Ingenu presenta "Romeu i Julieta" al 28è Festival Shakespeare, que se celebra a la ciutat alemanya de Neuss del 7 de juny al 7 de juliol. El certamen comptarà amb catorze produccions de Bremen, Bristol, Salzburg, Białystok i Barcelona, entre d'altres. Romeu i Julieta es representarà el dia 27 de juny amb una producció que comptarà amb música en directe. 




Romeu i Julieta és la història d’un primer i últim, amor. La història de dos joves per desprendre’s del llegat d’odi que no els deixa estimar, que no els deixa estimar-se. Quan es coneixen, l’amor dels ingenus Romeu i Julieta és pur, complet, absolut. Aquest goig només dura un instant. El moment de saber que el seu amor estarà condicionat per l’odi entre les seves famílies és l’inici d’un destí fatal que acaba amb la mort dels amants. L’herència els assassina. Romeu i Julieta és la història de la impossibilitat de desprendre’s del propi llegat. Després d’abordar Hamlet de la mà de Raimon Molins, Projecte Ingenu insisteix en l’obra Shakesperiana amb un muntatge dirigit per Marc Chornet.

Projecte Ingenu té els seus inicis a l’any 2013, quan el col·lectiu no era més que un grup d’entrenament i d’investigació actoral. Van iniciar un treball basat en la coralitat i l’experimentació sonora, treballant a la sala d’assaig, però també en espais exteriors no convencionals. Utilitzen el terme “slowtheatre” per definir-se. El Moviment Slow pretén abordar el problema de la “falta de temps” a través d’establir connexions amb allò humà. La seva recerca està orientada a generar vivències que els retornin a la dimensió humana, que posin èmfasi en les relaciones humanes i el tempo natural d’aquestes. Així doncs, van iniciar la producció slow d’espectacles mantenint-se al marge del tempo standard de producció.

Cada estiu, el festival mostra produccions de tot el món relacionades amb les obres de l'escriptor William Shakespeare.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"