Institut Ramon LLull

La companyia Hotel Iocandi exhibeix 'Esquerdes' a França

Escèniques.  Amiens, França, 14/06/2018

Després d'una gira per Europa, la ciutat d'Amiens (França) acollirà la companyia Hotel Iocandi del 14 al 18 de juny. Hi presenten el seu espectacle 'Esquerdes', que va rebre el 2015 el Premi Zirkolika al Millor Espectacle de Circ. 




Esquerdes’  és un espectacle de circ que combina l’escala d’equilibris, els elements aeris i la música a través de tres cossos en moviment en un joc d’estira i arronsa entre el desig  i la fugida.

Què passa quan algú irromp en un espai per primer cop? Com ens transforma o ens consola la presència dels altres? Què hi queda de nosaltres als espais on hem viscut? Amb un llenguatge propi entre la tragèdia i la comèdia, Hotel Iocandi situa la tècnica de circ i la música en directe al servei d’un univers farcit de preguntes sobre la fragilitat de l’ésser humà.

La companyia Hotel Iocandi neix a principis de l’any 2012, quan el Tomeu Amer i la Griselda Juncà es retroben a Barcelona. D’aquest encontre i de les ganes mútues de fusionar vàries disciplines de circ, neix la peça curta Esquerdes, seleccionada pel projecte Camins Emergents 2013. A la primavera del 2014 s’afegeix al projecte la cantant i contrabaixista Joana Gomila  i els tres emprenen la creació de la versió llarga d’Esquerdes, estrenada el maig de 2015 a la Fira Trapezi de Reus. Des d’aleshores, l’espectacle s’ha pogut veure en molts festivals, ciutats i pobles arreu de Catalunya, Espanya, Europa i fins i tot Àsia.

‘Esquerdes’  és un espectacle de circ que combina l’escala d’equilibris, els elements aeris i la música 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"