Institut Ramon LLull

L'escriptor Matthew Tree presideix el jurat dels primers Jocs Florals de Cambridge

Llengua.  Cambridge, Regne Unit, 15/05/2018

Aquest dimarts, al Fitzwilliam College de la University of Cambridge (Regne Unit) se celebra l'entrega de premis dels primers Jocs Florals de Cambridge. L'autor Matthew Tree presidirà el jurat  i realitzarà una xerrada sobre la seva experiència com a escriptor britànic a Catalunya que porta com a títol 'Catalonia and how it got that way'. 




Matthew Tree neix a Londres el 30 de desembre del 1958. Als 18 anys entra en contacte amb catalans residents a la capital del Regne Unit i, l'any 1978, comença a aprendre el català de manera autodidacta. El 1984 s'instal·la a Barcelona i l'any 1996 publica Fora de lloc, la seva primera novel·la en català. El 1999 guanya el Premi Andròmina de narrativa amb l'obra Ella ve quan vol. A partir de llavors, Matthew Tree ha publicat varies obres i ha traduït diversos títols d'autors catalans a l'anglès com ara Armadillo skin (Pell d'armadillo) de Jordi Puntí o Goya's Glass (Dona dels cent somriures) de Monika Zgustová. És col·laborador habitual de mitjans com El Punt Avui, Catalonia Today i The Times Literary Supplement. És soci de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.

Més informació sobre l'acte aquí

Matthew Tree també compartirà les seves opinions sobre l'actual situació política catalana 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"