Institut Ramon LLull

L'artista Aída Miró inaugura a Estats Units l'exposició 'From Eivissa to New York'

Arts.  Nova Jersey, Estats Units , 21/03/2018

L'artista eivissenca Aída Miró exposa del 17 de març al 13 d'abril a la sala Art Lines Gallery de Nova Jersey (Estats Units) la seva mostra 'From Eivissa to New York'. Amb un total de 45 pintures, Miró vol exhibir 'l'esperit cosmopolita d'Eivissa, el seu folklore, misticisme i espiritualitat', a més de la seva passió per la música i la dansa.




Els quadres, pintats a l'oli, mostren l'evolució de la seva obra i contrasten els creats sota el ritme frenètic d'una gran urbs com Nova York, on el seu treball ha adquirit un toc més urbà, combinant l'esprai i l'oli. Algunes de les obres han estat creades en esdeveniments d'art en viu, durant actuacions de músics, discjòqueis i ballarins.

Retrats de Frida Kalho, Basquiat, Michael Jackson, James Brown, Sade, Stevie Wonder o Bob Marley formen un conjunt d'obres d'un estil més pop i urbà situat a la primera sala de la galeria. Una segona estada conté pintures de major format amb retrats de deesses mitològiques, autoretrats ballant butoh o geishes, on destaquen unes pageses emprendadas i "ball pagès".

Nascuda a Eivissa i resident a Nova York, Aída Miró va començar a pintar als carrers a principis dels anys 90. Miró és llicenciada en Belles Arts a la Universitat Politècnica de València, amb un postgrau en Disseny Teatral de la Universitat de Bristol, en Regne Unit, i un doctorat en Educació Artística a la Universitat Autònoma de Madrid. El seu treball -fortament influenciat per la música i la dansa- ha estat exposat internacionalment, en ciutats com París, Mèxic DF, Oaxaca, Nàpols, Hamburg, Bristol, Nova York, Barcelona o Madrid. L'any passat va guanyar la 15a edició del NYC Art Battle.

L'any passat, l'artista Aída Miró va guanyar la 15a edició del NYC Art Battle

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"