Institut Ramon LLull

La companyia catalana Iron Skulls participa en el Purple Tanzfestival de Berlín

Escèniques.  Berlín, 26/01/2018

El 26 de gener, el col·lectiu de dansa Iron Skulls, amb seu a Barcelona, presentarà el seu espectacle Sinestesia al Festival de dansa Purple de Berlín.




Sinestesia’ és una peça de dansa experimental que transporta l’espectador a un món post-apocalíptic, els habitants del qual expressen els seus sentiments a través de la dansa i d’impactants acrobàcies. La barreja de diferents elements crea un espectacle ple d’interferències sensorials. L’actuació d’Iron Skulls té lloc en tres espais a l’aire lliure, ja que hi ofereixen la versió de carrer de l’espectacle.

Iron Skulls és una companyia de dansa experimental nascuda l’any 2012 a Barcelona que combina influències molt diverses –com les arts marcials, la dansa contemporània o el hip-hop- amb el propòsit de desenvolupar un estil personal que investigui els límits del moviment. De fet, aquest estil es caracteritza per entrecreuar disciplines del moviment, des de les arts marcials i les danses urbanes a la producció musical, el disseny gràfic o la moda.

'Sinestesia' ha rebut diversos premis, entre els quals destaquen el de Millor Companyia Emergent a la fira internacional Umore Azoka (2014) i el de Millor Coreografia de Hip-hop al Certamen Internacional Burgos-New York (2014)

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"