Institut Ramon LLull

L’art de les bombolles de sabó de la companyia Pep Bou arriba a quatre teatres francesos

Arts.  França, 07/12/2017

Clinc!’, un espectacle creat i dirigit per Pep Bou, torna a viatjar a França del 7 al 20 de desembre. El treball, amb el qual la companyia ja ha realitzat diverses gires, és fruit dels anys d’experimentació de l’artista amb el llenguatge de les bombolles de sabó. 




La companyia defineix ‘Clinc!’ com "un moviment, una actitud que fa que siguem conscients de la bellesa de tot allò que ens envolta". És un muntatge optimista que  busca estimular la imaginació del públic, sorprendre’l i ajudar-lo a defugir les seves pors. Protagonitzat per Isaías Antolín i Eduardo Telletxea, narra les peripècies de dos personatges que es troben en un món on tot els hi és desconegut. És a través d’un procés d’experimentació i d’un canvi d’actitud que arribaran al coneixement exterior i interior.

Pep Bou (Granollers, 1951) és el fundador de les companyies Pa de Ral i La Viu Viu Teatre i, ja en solitari, ha treballat amb el professor japonès Fuji Ishimaru per crear espectacles de manipulació de bombolles i pel·lícules de sabó, amb els quals ha configurat una poètica pròpia: en destaquen Bufaplanetes, Sabó, sabó, o Ambrossia, espectacle dedicat al poeta Joan Brossa. També ha presentat els espectacles amb bombolles Cèl·lules i Plantes i Bereshit. La història més bella del cosmos, orientats a la divulgació científica, en col·laboració amb Jorge Wagensberg.

Ha actuat a Europa, Amèrica i Àsia i ha rebut diversos guardons nacionals i internacionals, com el primer premi Festival de Vienne (França, 1985), el FAD Sebastià Gasch (1991) o el premi Max de Noves Tendències de la SGAE (2010).


Gira de ‘Clinc!’ a França

7 al 10 de desembre | Théâtre du Pilier, Belfort

14 i 15 de desembre | Centre Charlie Chaplin, Vaulx-en-Velin

17 de desembre | Centre Culturel La Fabrique, Saint-Astier

19 i 20 de desembre |  La Cigalière, Sérignan

El gener del 2017, la companyia de Pep Bou ja va portar ‘Clinc!’ a Vénissieux

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"