Institut Ramon LLull

Joan Miquel Oliver actua a la Fira Internacional de Música de Buenos Aires

Música.  Buenos Aires, 25/11/2017

La 10a edició de la Fira Internacional de Música de Buenos Aires (BAFIM), que se celebra a la capital d’Argentina del 23 al 26 de novembre del 2017, compta amb la música del cantautor Joan Miquel Oliver. L’artista balear ofereix un concert el 25 de novembre a la sala de concerts Studio Crobar i l'endemà a La Tangente. La participació de Joan Miquel Oliver compta amb el suport de l’IRL. 
Coneguda com la BAFIM, la Buenos Aires Feria Internacional de la Música és una fira internacional consolidada a Amèrica del sud i reconeguda com un espai de trobada de tota la indústria musical. Durant quatre dies, públic i professionals del sector es reuneixen en un espai dedicat exclusivament a les músiques modernes. A més de concerts tant d’artistes nous com de consagrats, també s’organitzen conferències, workshops d’especialistes i personalitats expertes en les temàtiques més innovadores i espais de negocis amb els més destacats protagonistes nacionals i internacionals del sector.

Joan Miquel Oliver va fer-se un nom al món de la música com a fundador, compositor i guitarrista del grup Antònia Font. Fa més de dos anys va seguir la seva carrera musical en solitari, i des de llavors ha publicat quatre àlbums: ‘Surfistes’, ‘Bombón mallorquín’, ‘Pegasus’, i el seu darrer treball, ‘Atlantis’. En aquest últim, presentat el 2017, el cantautor obre un ventall estilístic que va de l’antifolk a la música electrònica, passant per la rumba, el funk o el pop, per tractar la relació de l’individu i la societat.

El mallorquí ofereix una actuació breu en format ‘Showcase’ a la sala Studio Cobrar el 25 de novembre. A més d’aquesta actuació dins la programació de BAFIM, la banda de Joan Miquel Oliver torna a tocar l’endemà a la sala La Tangente de Buenos Aires. De fet, en aquest local Albert Pla ja va oferir un concert en el marc del programa cultural de Barcelona a Buenos Aires amb motiu de la Biennal d’Arquitectura que es va celebrar a la ciutat, que va tenir Barcelona com a ciutat convidada.

En paral·lel a la programació de BAFIM, la cantant i compositora Cecilia Giménez, una argentina establerta a les Balears, ofereix un concert íntim i acústic al Café Musetta de Buenos Aires el 22 de novembre.

En l’edició del 2008, dos grups catalans -Manel i Nour- també van participar a BAFIM amb el suport de l’IRL.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"