Institut Ramon LLull

La gira de la companyia Kamchàtka pel sud de França

Escèniques.  França, 23/10/2017

Del 23 al 28 d’octubre, la companyia de teatre barcelonina Kamchàtka ofereix diverses actuacions dels seus espectacles ”Habitaculum” i “Migrar” al sud de França. ‘Habitaculum’ convida a l’espectador a entrar a la seva instal·lació-residència, mentre que ‘Migrar’ és un taller que proposa una reflexió sobre la migració, també partint del mateix principi participatiu. 




Formada el 2006 a Barcelona, la companyia ​​Kamchàtka reuneix artistes de diferents nacionalitats i de diferents horitzons artístics al voltant del mateix interès: el teatre d’improvisació i de carrer. El 2007, el seu primer espectacle ‘Kamchàtka’, homònim del grup, va arribar a 27 països amb uns 400 espectacles. Aquest gran èxit els va valdre el Premi del Jurat al "Millor Espectacle" al Festival Internacional MiramirO de Gant, Bèlgica, el 2008.

Ara, 10 anys després, ‘Habitaculum’ forma part de 'La trilogia Kamchàtka'. El treball segueix el camí del teatre experimental i convida l'espectador a entrar a l'habitatge d'un dels personatges per descobrir la seva història. L'espectacle es mostra al Quai de Savoirs a Tolosa de Llenguadoc el 8 d'octubre i a La Belle Saison a Biriatou, als Pirineus Atlàntics, el cap de setmana del 28 i 29 d'octubre.

A més, dos dels membres del grup presenten el projecte ‘Migrar’ els dies 23, 24, 25 i 27 d'octubre a Saint-Jean-de-Luz. "Més que un taller de teatre, Migrar és un viatge que s'ofereix a tots aquells que vulguin descobrir la ciutat en què van arribar o de la qual mai no van sortir, amb un aspecte diferent, sense prejudicis, amb la curiositat d'un nen, en abordar la qüestió de la immigració. "


Actuacions de Kamchàtka al sud de França:

23, 24, 25 i 27 d'octubre, a Saint-Jean de Luz | Taller Migrar, impartit per dos membres de la companyia a l'auditori Ravel i als carrers dels voltants per a un grup de 20 participants.

Dissabte 28 i diumenge 28 d'octubre a Fronton, Biriatou | Habitaculum

Sota la direcció d'Adrian Schvarzstein, la companyia s’ha format a Barcelona amb espectacles que exposen les contradiccions de la societat en el procés d’integració dels nouvinguts.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"