Institut Ramon LLull

Teatre d'objectes català i balear al Festival Incanti de Torí

Escèniques.  Torí, 06/10/2017

El Festival Incanti de Torí, dedicat al teatre d'objectes, programa en la seva edició d’enguany les companyies Chapertons i Besllum. El Festival Incanti programa totes les formes de teatre diferents al catalogat com a teatre d’autor o prosa. Aquest any se celebra del 3 al 9 d’octubre.




La companyia balear Besllum presentarà en primícia el seu nou espectacle Lumimic divendres 6 d’octubre a la sala gran de la Casa del Teatro. Besllum és una companyia d’arts escèniques dedicada a la investigació i  creació d’espectacles relacionats amb la llum. Neix a Mallorca l’any 2011 i des de aleshores han investigat i desenvolupat noves formes d’expressió a través de la llum.

Lumimic ha nascut ad hoc per INCANTI 2017 a partir de la col·laboració del festival amb l'Institut Ramon Llull. És un treball sobre música i llum, investigació i experimentació dels dos grups que l'han creat a distància: la companyia Besllum Visual Art de Mallorca i la banda de rock de Torí ZYP. La sinergia entre dues cultures diferents es tradueix en un viatge interactiu a un univers enigmàtic de llum, ombres i freqüències sonores, on poesia i so es donen la mà i el cor.  

La companyia Chapertons presentaran el seu espectacle Goma Gom diumenge 8 d’octubre a la Casa del Teatro. Goma Gom és el segon espectacle d’aquesta companyia. Es tracta d’un espectacle còmic i visinari per a tots els públics que utilitza els pneumàtics com a grans protagonistes.

Aquestes actuacions compten amb el suport de l’Institut Ramon Llull.

Els balears Besllum estrenen Lumimic i Chapertons hi porten Goma Gom

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"