Institut Ramon LLull

Barcelona, ciutat convidada al festival MUTEK de Mont-real

Música.  Mont-real, 23/08/2017

Amb motiu del 375è aniversari de la ciutat de Mont-real, el festival MUTEK, referent de la creativitat digital i la música electrònica en viu, organitzarà l’INTER CONNECT MTL 2017, quatre esdeveniments puntuals que superen el propi festival i conviden quatre ciutats. La primera és Barcelona i, durant el mes d'agost, tindran lloc diverses d’activitats per establir llaços professionals entre la capital catalana i la ciutat canadenca.




Cadascun dels esdeveniments de l'INTER CONNECT MTL 2017, desplegats en diversos moments de l’any, tindrà una temàtica pròpia i estarà dedicat a una ciutat (Barcelona, Londres, Berlín i Mèxic DF). Amb el que està dedicat a Barcelona, que se celebrarà el mes d’agost, s’exploraran les connexions culturals existents entre Mont-real i la Ciutat Comtal. Així, MUTEK ha programat tot un ventall d’activitats d’exhibició i d’intercanvi professional amb l'objectiu de crear connexions professionals entre ambdues ciutats i situar a Barcelona en el marc d’un festival de música avantguardista i avançada. 

Sau Poler, JMII, Clip, Wooky & Alba G Corral i Sunny Graves són els artistes electrònics escollits per a representar l’avantguarda musical barcelonina més contemporània.

MUTEK és una organització sense ànim de lucre dedicada al desenvolupament i difusió de creativitat digital en so, música i art audiovisual. El seu mandat consisteix a proporcionar una plataforma per als artistes més originals i visionaris que actualment treballen en els seus camps, amb la intenció de proporcionar una sortida d'iniciació i descoberta per al públic que busca desenvolupar.L'abast del contingut del festival s'esforça per ser diferent, amb un fort interès en el sector experimental i el costat lúdic de la creativitat digital.

Barcelona ciutat convidada a MUTEK Mont-real és un projecte en col·laboració entre l’Ajuntament de Barcelona i l’IRL

Des del seu inici fa més d'una dècada, el festival MUTEK s'ha distingit com una trobada internacional de programació original i d'avantguarda.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"