Institut Ramon LLull

Ebri Knight surt de gira per Alemanya: de Nuremberg a Olten en 10 dies

Música.  Alemanya i Suïssa, 21/01/2017

El grup de folk-rock català Ebri Knight presenta el seu tercer àlbum d’estudi, ‘Foc!’, en una gira que, a partir de l’11 de gener, recorrerà circularment Alemanya amb nou concerts per acabar a Suïssa amb una última actuació el 21 del mateix mes. Amb melodies fresques i de missatge reivindicatiu, Ebri Knight es manté fidel a la seva barreja original de sons tradicionals, folklòrics i de taberna.




La gira d’Ebri Knight començarà l’11 de gener a la ciutat de Nuremberg. Pràcticament a ciutat per dia, la seguiran Leipzig, Potsdam, Kiel, Berlín, Hamburg, Bielefreld, Oberhausen i Freiburg. Olten, a Suïssa, posarà el punt i final de la gira el dia 21 de gener. En gran part dels concerts de la gira, Ebri Knight estaran acompanyats dels italians Talco.

Ebri Knight neix al Maresme l’any 2004, i des del principi s’ha arrelat a les melodies que sortien del seu poble, als instruments tradicionals i a les veus populars que han sonat des de fa segles pels carrers de la Catalunya folklòrica. Combinant els sons amb elements procedents de la música celta irlandesa, Ebri Knight aconsegueix als seus concerts un ambient festiu i alhora contundent que segueix l’estil creat per grans noms del folk punk com The Pogues.

 

Ebri Knight - Gira a Alemanya

11 de gener – Nuremberg (Alemanya) / K4 Festsaal
12 de gener – Leipzig (Alemanya) / Felsenkeller
13 de gener – Postdam (Alemanya) / Waschaus

14 de gener – Kiel (Alemanya) / Die Pumpe
15 de gener – Berlín (Alemanya) / Supamolly
16 de gener – Hamburg (Alemanya) / Hafenklang
18 de gener – Bielefeld (Alemanya) / Forum
19 de gener – Oberhausen (Alemanya) / Kulttempel
20 de gener – Freiburg (Alemanya) / Haus Waldse
21 de gener - Olten (Suïssa) / Kulturzentrum Schützi

Ebri Knight ha rebut dos reconeixements dels Premis Enderrock 2016 en la categoria de folk i noves músiques

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"