Institut Ramon LLull

La companyia Pep Bou porta l’espectacle ‘Clinc!’ a Vénissieux

Escèniques.  Vénissieux, 20/01/2017

Pep Bou (Granollers, 1951) és, en paraules del poeta Joan Brossa, “un mim excel·lent que té els braços prou llargs per a assolir el blau de la llunyania”. L’espectacle ‘Clinc!’, nascut d'anys d’experimentació amb bombolles de sabó, és un pas més en el llenguatge propi de la seva companyia, i conforma un tipus d’espectacle innovador on les escenes de teatre visual no són els únics protagonistes de l’obra. El representaran al Théâtre de Vénissieux, al sud-est de Lió, el pròxim 20 de gener.




'Clinc!’ simbolitza el canvi d’actitud que tenen les persones quan deixen de veure la vida de forma pessimista; quan decideixen contemplar la bellesa del seu entorn i començar a cooperar enlloc de viure de forma aïllada. Creat i dirigit per Pep Bou, el muntatge és un pas més en el llenguatge propi de la factoria Bou, incorporant nous personatges i dotant-lo d’una accentuada tonalitat còmica que conforma un tipus d’espectacle innovador on les escenes de teatre visual no són els únics protagonistes de l’obra.

Pep Bou (Granollers, 1951) és el fundador de les companyies Pa de Ral i La Viu Viu Teatre i, ja en solitari, ha treballar amb el professor japonès Fuji Ishimaru per crear espectacles de manipulació de bombolles i pel·lícules de sabó, amb els quals ha configurat una poètica pròpia: en destaquen Bufaplanetes, Sabó, sabó, o Ambrossia, espectacle dedicat al poeta Joan Brossa. També ha presentat els espectacles amb bombolles Cèl·lules i Plantes i Bereshit. La història més bella del cosmos, orientats a la divulgació científica, en col·laboració amb Jorge Wagensberg.

Ha actuat a Europa, Amèrica i Àsia i ha rebut diversos guardons nacionals i internacionals, com el primer premi Festival de Vienne (França, 1985), el FAD Sebastià Gasch (1991) o el premi Max de Noves Tendències de la SGAE (2010).

L’espectacle ‘Clinc!’ es podrà veure al Théâtre de Vénissieux / La Machinerie el 20 de gener

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"