Institut Ramon LLull

Albert Serra ofereix un seminari de cinema a Texas

Cinema.  Texas, 21/09/2016

El Departament d’Estudis Hispànics de la Universitat de Texas A&M organitza els dies 21 i 22 de setembre un seminari internacional sobre el cinema alternatiu i experimental català i gallec. Hi participaran els cineastes Albert Serra i Eloy Encisa, el crític i professor de la Universitat de Girona Àngel Quintana, i Patty Keller, de la Universitat de Cornell.




‘The Haptic Nature of Slow-Motion Catalan and Galician Cinema at the Age of Land Exhaustion’ és un taller de cinema de dos dies que explora de quina manera el cinema alternatiu català i gallec és capaç de captar la natura a través de la tecnologia digital, i proporcionar imatges inquietants que són totalment alienes al ritme frenètic del cinema actual.

Albert Serra (Banyoles, 1975) és un director i productor de cinema català. La seva segona pel·lícula, Honor de cavalleria (2006),  va ser present al Festival Internacional de Cinema de Canes del mateix any. El 2013 va guanyar el Lleopard d'Or al Festival Internacional de Cinema de Locarno gràcies a la pel·lícula Història de la meva mort, i l’any 2015 va representar Catalunya a la 56ena edició de la Biennal d’Art de Venècia amb el projecte ‘La singularitat’, comissariat per Chus Martínez.

Albert Serra va participar a la 56a edició de la Biennal d’Art de Venècia amb el projecte ‘La singularitat’ 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"