Institut Ramon LLull

Jordi Savall recupera l’entorn musical de Ramon Llull en un concert a l’abadia de Fontfreda

Música.  Fontfreda, 17/07/2016

El reconegut  violinista de gamba i director Jordi Savall protagonitzarà el proper 17 de juliol un homenatge musical a Ramon Llull amb un concert a l’abadia de Fontfreda, a Aude, emmarcat dins el XIème Festival Musique et Histoire pour un dialogue Interculturel. Sota el nom 'Ars Antiqua: temps des conquêtes, de dialogue et de complainte 1232-1316', el programa és un reflex de l’aiguabarreig cultural de l’època de Llull, amb música cristiana, àrab i jueva però també amb peces trobadoresques i populars. La interpretació anirà a càrrec de La Capella Reial de Catalunya, la Hespèrion XXI i músics de l’entorn del Mediterrani, amb Jordi Savall a la direcció.




Acompanyat pels solistes de La Capella Reial de Catalunya, els instrumentistes de la formació Hespèrion XXI i músics de l’entorn del Mediterrani, Jordi Savall serà a l’Église Abbatiale de Fontfreda el 17 de juliol, en un concert emmarcat dins el XI Festival Musique et Histoire pour un dialogue Interculturel.

‘Ars Antiqua: temps des conquêtes, de dialogue et de complainte 1232-1316’ recupera l’entorn musical de l’època de Llull, configurant una amalgama dels sons de totes les costes del Mediterrani medieval. Les peces musicals s’intercalaran amb les intervencions dels actors Sílvia Bel i Jordi Boixaderas, que recitaran fragments de l’obra de Llull.

El concert Ars Antiqua: temps des conquêtes, de dialogue et de complainte 1232-1316’ forma part del programa internacional de l’Any Llull

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"