Institut Ramon LLull

Set pel·lícules catalanes es projecten per primera vegada a França dins el festival 'Dífferent!' de París

Cinema.  París, 15/06/2016

El festival Dífferent! de París acull des del 2008 cinema d’autor català i espanyol a la recerca de distribució, presentant pel·lícules inèdites en projeccions úniques per a professionals i públic francès, i en presència dels seus equips artístics.  En la seva novena edició, el festival, que se celebrarà del 15 al 21 de juny al cinema Majestic Passy de París, projectarà els darrers films dels catalans Pere Vilà Barceló, Carlos Benpar, Sílvia Muynt, Paula Ortiz, Pol Rodríguez, Cesc Gay i Marc Recha.




El festival Dífferent! es presenta a París amb l’objectiu de ser un aparador per al cinema independent peninsular i d’apropar als professionals i al públic parisenc el cinema d’autor en tota la seva diversitat geogràfica, cultural i lingüística.

En el marc de la programació general, del total d'onze produccions que projectarà el festival, s’hi presenten les següents produccions catalanes:

 

L’artèria invisible, Pere Vilà Barceló

Cançons d’amor i anarquia, Carlos Benpar

La granja del pas, Sílvia Munt

La novia, Paula Ortiz

Quatretondeta: Pol Rodríguez

Truman, Cesc Gay 

Un dia perfecte per volar, Marc Recha

 

A més, el 13 de juny el mateix cinema acollirà una preostrena del festival projectant El Olivo, d’Icíar Bollaín, en presència de la directora i de l’actriu Anna Castillo. Al marge de les projeccions, el programa també conté dues trobades professionals per a distribuïdors i productors, i una jornada d’estudis a la Sorbonne titulada ‘Cinema de resistència’.

El festival ‘Dífferent!’ de París projecta set pel·lícules catalanes inèdites a França

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"