Institut Ramon LLull

Un grup d'estudiants britànics viatja a Mallorca per participar a l’activitat ‘Seguint les passes de Ramon Llull’

Cultura.  Palma, 01/04/2016

Estudiants de les universitats de Durham, Newcastle, Liverpool i Cambridge -universitats que ofereixen estudis en català amb el suport de l’Institut Ramon Llull- realitzen un viatge cultural a Palma per participar, de l’1 al 7 d’abril, a l’activitat Seguint les passes de Ramon Llull, que vol aproximar-se a la figura del filòsof mallorquí a través de visites guiades, rutes culturals i tallers literaris.




El viatge cultural Seguint les passes de Ramon Llull és sobretot un itinerari per diferents indrets i edificis de Palma en els quals es pot trobar la petjada de Ramon Llull i que donen a conèixer els diferents aspectes de la seva figura.. De l’1 al 7 d’abril, els estudiants realitzaran diverses visites guiades, com ara al Monestir de la Real, a la casa-museu de Miramar, al Puig de Randa o a la Serra de Tramuntana, sempre acompanyats de les explicacions d’experts com Concepció Bauçà de Mira o Gabriel Enseny.

El projecte s’emmarca dins les activitats de commemoració del setè centenari de la mort de Ramon Llull, i és fruit de la col·laboració de diverses institucions, entre les quals s’hi troben el Govern de les Illes Balears, l’Institut d’Estudis Baleàrics, l’Institut Ramon Llull i les universitats de Durham, Newcastle, Liverpool i Cambridge.

L’activitat s’emmarca en els actes de commemoració del setè centenari de la mort de Ramon Llull

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"