Aquesta web utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per oferir una millor navegació. Al navegar-hi l'usuari accepta l'ús que fem de les galetes (cookies). L'usuari pot evitar la generació de galetes (cookies) i eliminar-les mitjançant les opcions del seu navegador. Bloquejar les galetes (cookies) pot implicar que alguns dels serveis i opcions d'aquesta web no funcionin correctament.

Les galetes (cookies) són petits fragments de text que les webs envien als navegadors i que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari, ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, etc. Serveixen per millorar l'experiència d'ús de la web, ja que aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la visita que ha fet l'usuari, com les opcions preferides o l'idioma. D'aquesta manera la web personalitza el seu contingut i es fa més àgil i útil per l'usuari.   

Al navegar per aquesta web l'usuari està acceptant que s'instal·lin galetes (cookies) al seu dispositiu que ens permeten conèixer la següent informació:

Tipus de galetes (cookies)

Aquesta web utilitza galetes (cookies) temporals de sessió i galetes (cookies) permanents. Les galetes (cookies) de sessió únicament guarden dades mentre l'usuari accedeix a la web. Les galetes (cookies) permanents emmagatzemen les dades al dispositiu perquè siguin accessibles en més d'una sessió.

Segons la finalitat de les dades obtingudes la web pot utilitzar:

Galetes (cookies) tècniques

Les que permeten a l'usuari la navegació a través de la pàgina web i la utilització de les diferents opcions o serveis que conté. Per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a les parts web d'accés restringit, realitzar la sol·licitud d'inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació i emmagatzemar continguts.

Galetes (cookies) de personalització

Les que permeten a l'usuari accedir a la web amb algunes característiques de caràcter general que ja estan predefinides al seu dispositiu o que el mateix usuari defineixi. Per exemple, l'idioma, el tipus de navegador a través del qual accedeix a la web, el disseny de continguts seleccionat, la geolocalització del dispositiu o la configuració regional des d'on accedeix.

Galetes (Cookies) d'anàlisi estadística

Les que permeten realitzar el seguiment i l'anàlisi del comportament dels usuaris als llocs web. La informació recollida s'utilitza en el mesurament de l'activitat dels llocs web i per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris, que permetrien millorar el servei.

Galetes (cookies) de tercers

També es poden instal·lar galetes (cookies) de tercers que gestionen i milloren els serveis oferts. Com per exemple, serveis d'estadístiques com Google Analytics.

Gestionar les galetes (cookies) al meu navegador

L'usuari pot acceptar, bloquejar o eliminar les 'cookies' instal·lades al seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador del seu dispositiu.

Si es bloqueja l'ús de galetes (cookies) al navegador és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles.

Notícies i activitats
Gastronomia.  Nova York,  14/12/2015

El xef Joan Roca participa en un debat sobre gastronomia i creativitat a Nova York

El 14 de desembre, l’Instituto Cervantes de Nova York acull un col·loqui sobre la revolució gastronòmica que han provocat els cuiners bascs i catalans durant els darrers anys, amb la participació dels xefs Joan Roca (El Celler de Can Roca) i Antoni Luis Aduriz (Mugaritz). Abans de la conversa, es projectarà el documental Snacks: Bocados de una revolución, de Verónica Escuer i Cristina Jolonch.


Joan Roca, un dels tres germans responsables d'El Celler de Can Roca

Un grup de xefs va ser capaç d’estendre la seva passió per la gastronomia per tot el món. La nova cuina basca i catalana no va tenir cap mania per trencar amb les velles regles del joc i va apostar per crear lliurement, inventant un nou llenguatge per una cuina que avui és elogiada per tot el món.

Partint d’aquesta reflexió, el documental Snacks: Bocados de una revolución, es planteja certs conceptes referents al món de la cuina -creativitat, talent, negoci, plagi i futur-, que posteriorment seran també discutits per Joan Roca, del restaurant El Celler de Can Roca (Girona), i Andoni Luis Aduriz, del restaurant Mugaritz (Donostia).

Els dos xefs convidats aprofundiran en la seva visió de l’evolució de la gastronomia espanyola i en l’emoció i creativitat que aboquen a les seves creacions gastronòmiques.

El Celler de Can Roca ha estat reconegut com a millor restaurant del món per la revista britànica Restaurant els anys 2013 i 2015

25/09/2016. El Dalí Museum de Florida dedica una exposició a l’univers creatiu de Ferran Adrià
El Dalí Museum de Saint Petersburg, a Florida, inaugura el 25 de setembre l’exposici&oa...
28/02/2015. La creativitat culinària de Ferran Adrià, en una exposició a Kansas City
El Nelson-Atkins Museum of Art de la ciutat nord-americana de Kansas City acollirà des del 28...
06/02/2014. El Museum of Science de Boston acull la mostra dedicada a Ferran Adrià i elBulli
Poques setmanes després d’inaugurar una exposició dels seus dibuixos a The Drawi...
20/01/2014. El Drawing Center de Nova York acull una exposició de dibuixos de Ferran Adrià que mostren el seu procés creatiu
El Drawing Center de Nova York, l’únic centre dels Estats Units que es focalitza exclus...
L’Institut Ramon Llull és un consorci integrat per la Generalitat de Catalunya, el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Barcelona que té com a finalitat la projecció i difusió exterior de la llengua i la cultura catalanes en totes les seves expressions.
Generalitat de Catalunya Govern de les Illes Balears Ajuntament de Barcelona
La Fundació Ramon Llull, està constituïda pel Govern d'Andorra, l'Institut Ramon Llull, el Consell General dels Pirineus Orientals, l'Alguer, Xarxa de municipis i entitats de les Illes Balears i la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull, i té la seva seu a Andorra
Fundació Ramon Llull