Institut Ramon LLull

El xef Joan Roca participa en un debat sobre gastronomia i creativitat a Nova York

Gastronomia.  Nova York, 14/12/2015

El 14 de desembre, l’Instituto Cervantes de Nova York acull un col·loqui sobre la revolució gastronòmica que han provocat els cuiners bascs i catalans durant els darrers anys, amb la participació dels xefs Joan Roca (El Celler de Can Roca) i Antoni Luis Aduriz (Mugaritz). Abans de la conversa, es projectarà el documental Snacks: Bocados de una revolución, de Verónica Escuer i Cristina Jolonch.




Un grup de xefs va ser capaç d’estendre la seva passió per la gastronomia per tot el món. La nova cuina basca i catalana no va tenir cap mania per trencar amb les velles regles del joc i va apostar per crear lliurement, inventant un nou llenguatge per una cuina que avui és elogiada per tot el món.

Partint d’aquesta reflexió, el documental Snacks: Bocados de una revolución, es planteja certs conceptes referents al món de la cuina -creativitat, talent, negoci, plagi i futur-, que posteriorment seran també discutits per Joan Roca, del restaurant El Celler de Can Roca (Girona), i Andoni Luis Aduriz, del restaurant Mugaritz (Donostia).

Els dos xefs convidats aprofundiran en la seva visió de l’evolució de la gastronomia espanyola i en l’emoció i creativitat que aboquen a les seves creacions gastronòmiques.

El Celler de Can Roca ha estat reconegut com a millor restaurant del món per la revista britànica Restaurant els anys 2013 i 2015

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"