Institut Ramon LLull

Quatre artistes catalans participen a l’exposició '18591km' de Berlín

Arts.  Berlín, 25/11/2015

Els catalans Javier Blanco, DS Leon, Carolina Cristòfol i Vicente Expósito formaran part del total de 22 artistes que l’exposició d’art 18591km reuneix a Berlín del 25 al 28 de novembre. L’objectiu de l’exposició és crear una plataforma en la qual artistes de disciplines molt diferenciades puguin expressar les seves idees artístiques al voltant del concepte de mur.




Què significa la paraula ‘mur’? Els murs són sempre físics – com el de Berlín o els contemporanis entre els Estats Units i Mèxic, Marroc i Melilla, Israel i Gaza, Rio de Janeiro…?  O són també la materialització de les nostres idees, que van donant forma a les nostres vides i relacions, creant pors i prejudicis, modelant la nostra opinió en base a una experiència faltada de matisos?

A partir d’aquestes premises, l’exposició 18591km de Berlín agrupa 22 artistes -entre ells els catalans Javier Blanco, DS Leon, Carolina Cristòfol i Vicente Expósito- perquè reflexionin a través de les seves propostes artístiques.

Els artistes presents a l’exposició són: Nicolas Bärnreuther, Vicente Expósito, Sara Arias Ortega, Mahdieh Shadmehr, Tarik Mesli, Carolina Cristòfol, Ira Moven, Salym Fayad, Javier Blanco, Anders Bigum, Rafael Gil, Koray Arman & Cem Dildar, Maria Nitulescu, Nathalie Mpjohann, Catherine Duquetter, Lapo Simeoni, Ece Gauer, Guillaume Tissier, Timmotheus Rolandinius Sülou Artih, D.S. León, Awk, Arystan Petzold, Nuno Marcelino.  

L’exposició 18591 km se celebra del 25 al 28 de novembre a Berlín, a l'espai Silent Green

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"