Institut Ramon LLull

L’Institut del Teatre anuncia els finalistes del Premi de Dansa 2015

Escèniques.  Barcelona, 22/10/2015

L’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona ha convocat per primer cop el Premi de Dansa 2015 amb l'objectiu de potenciar el treball dels joves creadors i intèrprets, oferint-los un ajut a la producció i a l'exhibició per tal de donar-los a conèixer i facilitar així la seva inserció laboral. Un cop finalitzat el període de presentació de sol·licituds, el jurat ha triat un total de quatre propostes coreogràfiques que rebran un ajut econòmic per realitzar una coreografia reduïda, d’uns 15 minuts. 




Els 4 projectes finalistes són:

  • Ceremonia, de Lautaro Reyes, graduat d’IT Dansa.
  • Empty.after de Jesús Benzal i Ole Kristian Tangen, graduats d’IT Dansa.
  • Gold Dust Rush d’Eulàlia Bergadà, graduada del Conservatori Superior de Dansa, CSD.
  • Spam de Núria Guiu, graduada del Conservatori Superior de Dansa, CSD.

Les propostes seleccionades es presentaran el 19 de desembre a les 6 de la tarda en una gala al Mercat de les Flors, on un jurat proclamarà la coreografia guanyadora del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre 2015. La coreografia guardonada rebrà la dotació econòmica i ajut per desenvolupar la proposta en una producció d’un mínim de 50 minuts, que s’estrenarà dins el festival Grec 2016.En aquesta primera edició del Premi de Dansa s’han rebut un total de 13 propostes coreogràfiques.

El  Premi de Dansa de l’Institut del Teatre està organitzat amb la col·laboració del Mercat de les Flors, Grec 2016 Festival Barcelona, Fundació SGAE, Institut Ramon Llull i El Graner.

L'IRL ha col·laborat en l'organització del Premi

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"