Institut Ramon LLull

La Veronal actua al teatre Sadler’s Wells com a part del festival Dance Umbrella

Escèniques.  Londres, 19/10/2015

Marcos Morau, fundador i coreògraf de La Veronal, és considerat un dels creadors de dansa més lúcids que han sorgit a Europa en els últims anys. El seu estil és sofisticat, il·lògic i d’un gran refinament estètic. El 19 i 20 d’octubre presenta el seu últim espectacle, 'Voronia', dins del Dance Umbrella, el festival internacional de dansa de Londres, amb el suport de l'Institut Ramon Llull. 




L'últim treball de La Veronal, Voronia, és una exploració del mal i la religió en les profunditats de la cova Krubera-Voronia, una cavitat de més de 2.000 metres situada a Geòrgia, al Caucas occidental. L’espectacle es composa d’una successió de sorprenents imatges audiovisuals que són destruïdes gairebé de forma immediata i substituïdes per d’altres, produint constantment una sensació inesperada.

Morau va fundar el col·lectiu La Veronal l’any 2005, després d’estudiar coreografia a Barcelona, València i Nova York. Treballa amb un grup d’artistes que provenen de camps diferents com la dansa, el cinema, la fotografia i la literatura, i aquesta diversitat d’influències té una clara repercussió en l’obra de la companyia.

Presentaran el seu últim treball al Dance Umbrella, el festival internacional de dansa de Londres, que congrega els espectacles més importants de dansa del segle XXI a la capital del Regne Unit. Fundat l’any 1978, el Dance Umbrella se celebra anualment i té lloc durant el mes d’octubre; la resta de l’any dóna suport als artistes per apropar els espectacles de dansa al públic. Reconegut internacionalment, ha arribat a reunir a Londres més d’un milió d’espectadors.

La Veronal - Voronia
19 i 20 d'octubre // 19.30

Sadler’s Wells
Rosebery Avenue
Londres, EC1R

Presenta el seu nou espectacle al Regne Unit els dies 19 i 20 d'octubre al teatre Sadler's Wells de Londres

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"