Institut Ramon LLull

Mishima torna a Londres per presentar 'L'ànsia que cura' a la "gent que s'enyora de casa"

Música.  Londres, 27/04/2015

(ACN).- Mishima ha presentat aquest dissabte a Londres L'ànsia que cura, el seu últim treball, en un concert a la coneguda sala 'Scala' de la capital britànica. El grup de David Carabén ha combinat les cançons del nou disc, com La brisa, Mai més o Els vells hippies, amb temes dels seus anteriors treballs com Un tros de fang, L'olor de la nit o Miquel a l'accés 14. En una entrevista amb l'ACN, Carabén ha admès que se senten "molt privilegiats" de tornar a Londres, on ja van tocar el 2011. El cantant de Mishima ha explicat que han volgut portar al públic, majoritàriament catalans, "un trosset" del que fan a casa, tot i que ha destacat que també hi ha molts anglosaxons que van a veure'ls per "provar".




Mishima ha obert el seu concert a la sala 'Scala' de Londres amb La brisa, un dels singles del seu nou treball. El repertori, segons ha explicat el propi Carabén a l'ACN, ha estat el dels "concerts de sala" que fan habitualment a Catalunya, amb Llepar-te o L'última ressaca com a altres temes nous destacats. "Quan fas aquest tipus de concert saps que el fas per gent que s'enyora de casa, i llavors els portes un trosset del que estem fent allà", ha assegurat.

Carabén ha indicat que "una de les ironies de la vida" i un "efecte positiu de la crisi" és que hi ha molta gent que ha marxat a viure fora i això "ha despertat l'interès de molts productors" que volen portar a la capital britànica grups catalans i espanyols. "Ens han cridat a nosaltres i ens sentim privilegiats d'anar a tocar tant lluny de casa", ha dit el líder de Mishima. 

El concert, promogut per Rock sin Subtítulos, s'emmarca en les activitats culturals de Sant Jordi a Londres que organitza la delegació catalana. El públic, català i britànic, ha connectat amb Carabén i els seus en un ambient íntim que emulava els concerts que el grup també ha fet recentment a Nova York. 

El cantant de Mishima ha destacat la cultura musical dels anglosaxons, que sovint tenen una major "obertura de ment i inquietud cultural". "En el món anglosaxó hi ha un públic, molta demanda de concerts", ha remarcat. "Sempre que hem vingut aquí hem vist molta gent que no coneixia ni tenia cap notícia de Mishima abans i venia a provar", ha assenyalat. "La gent va a concert sense saber exactament qui toca, això a Catalunya és impensable", ha afegit. 

David Carabén assegura que se senten "molt privilegiats" de tocar a 'Scala', una de les sales més conegudes de la capital britànica

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"