Institut Ramon LLull

María Muñoz interpreta ‘Bach’ al Théâtre des Quatre Saisons de Gardignan

Escèniques.  França, 14/04/2015

La companyia catalana Mal Pelo tornarà a ser a França, aquesta vegada de la mà de la ballarina María Muñoz que interpretarà l’espectacle ‘Bach’. En concret, es farà una única funció el proper dimarts 14 de febrer a partir de les 20.45h al Théâtre des Quatre Saisons de Gardignan, a França. És una producció de la companyia de dansa en col·laboració amb el Teatre Real de Madrid i el Teatre Lliure de Barcelona. La creació de Muñoz balla a ritme de l’obra El clavecí ben temprat de Johann Sebastian Bach.




La producció 'Bach' és un espectacle on María Muñoz articula el seu cos a través de la música del gran compositor alemany, un moviment que evoluciona a mesura que avança la peça. Tal com es diu en la pàgina web de la companyia Mal Pelo, la ballarina “combina la dansa d’alguns preludis que sonen en directe amb la memòria d’algunes fugues ballades en silenci”.

María Muñoz és la meitat de la companyia Mal Pelo, que l’any 1989 va fundar amb el ballarí Pep Ramis. El grup de dansa va estrenar 'Bach' l’any 2004. Més recentment, ha presentat espectacles com 'Tots els noms' (2010), 'Caín&Caín' (2011), 'L’esperança de la vida d’una llebre' (2013), 'Siete lunas' (2014) i 'El cinquè hivern' (2015).

Un espectacle de l’any 2004

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"