Institut Ramon LLull

Laia Serret guanya el II premi "El català pel món"

Llengua.  Barcelona, 17/03/2015

La professora de llengua catalana a la Universitat de Szeged (Hongria), Laia Serret Prunera, s'ha endut el premi literari "El català pel món" en la seva segona edició. El guardó el convoca Godall Edicions i distingeix el millor relat de docents de català a l'estranger basat en la seva pròpia experiència. 




Els professors de català fan d’escriptors per explicar com viuen el fet d’ensenyar la seva llengua lluny de casa. El jurat estava format per les escriptores i professores Carme Ballús, Montserrat Lorente, Hermínia Mas, Mònica Miró i Isabel-Clara Simó.

Com a recompensa, l'editorial es compromet a publicar el text guanyador i a obsequiar el seu autor amb una remuneració de 1000€.

Les sis narracions breus premiades en la primera edició, convocada el 2012, estan recollides en el llibre "Tarongeta" vol dir taronja petita (2012, Godall Formacions).

És la segona edició del guardó, que convoca l'editorial Godall Edicions i premia els relats de professors de català a l'estranger

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"