Institut Ramon LLull

Ferran Cullell en un duet de piano a Nova York

Música.  Nova York, 26/11/2014

El pianista català tocarà al costat del també pianista Sergio Sandí, en el seu debut com a parella a la sala de concerts Carnegie Hall de Nova York. El repertori, que comptarà amb algunes peces inèdites, abraçarà ritmes tradicionals originaris de Catalunya, Espanya, França i Amèrica Llatina. L’actuació tindrà lloc el proper 26 de novembre a partir de les 20h i forma part d’una sèrie de concerts titulada “Amazonas”.




El duet musical dels pianistes Ferran Cullell i Sergio Sandí interpretarà peces de Piazzolla, Lecuona, Zúñiga, Saint-Saëns, Gerard Pastor, Garreta, De Falla i Copland. Cullell va néixer a Catalunya i va estudiar al Conservatori de Música de Barcelona, però també al Conservatori Estatal Rimsky-Korsakov de Sant Petersburg i a l’Escola de Música de Manhattan. En aquest darrer centre també hi va estudiar Sergio Sandí, procedent de Costa Rica.

Amb el pianista Sergio Sandí

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"