Institut Ramon LLull

Nandu Jubany exporta la cuina catalana en un nou restaurant a Singapur

Gastronomia.  Singapur, 15/09/2014

El xef català Nandu Jubany ha escollit la ciutat de Singapur com el lloc ideal per obrir el Foc, el seu primer restaurant fora de les fronteres catalanes. Els amants asiàtics de la bona gastronomia podran començar a devorar els plats típics de la cuina catalana a partir del proper 15 de setembre. En el projecte també hi participen els catalans Jordi Noguera, Maties Coll i Carol González.




Després que Ferran Adrià hi obrís El Bulli, els habitants de Singapur podran degustar ara més cuina catalana al Foc. La carta del nou restaurant de Nandu Jubany també comptarà amb plats que fusionen productes de Barcelona i de la resta del món i plats amb productes asiàtics reinterpretats pel cuiner català. Entre aquests plats, no hi faltaran la truita de patates, els dumplings d’ànec a la taronja o l’escuma de crema catalana. Segons el propi Jubany, la cuina asiàtica és similar a la nostra perquè totes dues fan coses per compartir i per menjar amb els dits.

El restaurant de Singapur estarà regentat pel xef Maties Coll i la sommelier Carol González, ambdós de Tona i companys de Jubany al restaurant homònim amb seu a Calldetenes, que posseeix una estrella Michelin. L’aventura també comptarà amb la direcció de Jordi Noguera i l’inversor Tien Yao. La decoració del local ha anat a càrrec de Gabriele Schiavon, amb qui Jubany va coincidir a la BCN Design Week. 

Serà el primer establiment del cuiner català a l’estranger

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"