Institut Ramon LLull

L'exposició 'Vogadors' arriba a la galeria eslovena Dessa

Arquit. i disseny.  Ljubljana, 03/03/2014

La galeria d’art Dessa, situada a Ljubljana, inaugurarà el proper 3 de març l’exposició Vogadors_arhitekturni veslači, que es podrà visitar fins el 19 d’abril. Es tracta d’una mostra de panells realitzats a partir de les obres que es van exposar a la Biennal d’Arquitectura de Venècia 2012 representant a Catalunya i produïda per l’IRL amb comissariat de Jordi Badia i Fèlix Arranz.




A la inauguració de Ljubljana hi assistiran Jordi Badia i alguns dels arquitectes, com ara Josep Camps, David Sebastián, Olga Felip i David Tapias. El comissari també farà una presentació de la mostra a la Facultat d’Arquitectura, on també pronunciaran dues conferències David Sebastián d’una banda i Felip i Tapias de l’altra per presentar els seus treballs.

Vogadors s’estructura a partir dels projectes de la Casa Collage (Girona), de Bosch. Capdeferro Arquitectures; la casa a Bunyola (Mallorca), de Francisco Cifuentes; la llar d’infants a Pratdip (Tarragona), de Núria Salvadó i David Tapias; la casa per a tres germanes (Múrcia), de Blancafort-Reus Arquitectura; la reforma de La Seca (Barcelona), de Meritxell Inaraja; el projecte de Can Ribas (Palma), de Jaime J. Ferrer Forés; la piscina, vestidors i sala esportiva a Jesús (Tortosa), d’Olga Felip i Josep Camps; l’ampliació de l’Institut Josep Sureda i Blanes, d’SMS Arquitectos; i l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta (Tarragona), de David Sebastian i Gerard Puig.

La mostra va representar Catalunya a la Biennal d’Arquitectura de Venècia 2012

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"