Institut Ramon LLull

Claudia Llosa presenta 'Aloft' a la secció oficial de la Berlinale

Cinema.  Berlín, 06/02/2014

La 64ª edició de Berlin International Film Festival ha anunciat les 7 primeres pel·lícules seleccionades per competir al festival. Una de les afortunades és Aloft de Claudia Llosa, una producció amb França i Canadà (Arcadia Motion Pictures, Cry Fly Productions, Manitoba AIE, Noodles Production, Wanda Vision) que compta en el seu repartiment amb Jennifer Connelly, Cillian Murphy i Mélanie Laurent. Aquesta última interpreta una jove periodista que reuneix una mare i un fill separats per un accident. Claudia Llosa va triomfar a la Berlinale al 2009 quan va guanyar l'Ós d'or per La teta asustada




Per altra banda, també trobem dues produccions catalanes en la secció Culinary, on es recullen pel·lícules relacionades amb el menjar, el plaer i el medi ambient. Les produccions catalanes que competiran en aquesta secció són El somni , dirigida per Franc Aleu (Mediapro) i el curtmetratge Taba-El juego en la mesa de Pep Gatell i Eloi Colom (La Fura dels Baus, Mugaritz,Town of Arita). 

També es projectaran, dins l’European Film Market

7th floor, de Patxi Azmecúa

Bajarí, d’Eva Vila

Barcelona, nit d’estiu, de Dani de la Orden

Ignasi M., de Ventura Pons

Ismael, de Marcelo Piñeyro

Mindscape, de Jorge Dorado

Torment, de Jordan Barker

¿Quién mató a Bambi?, de Santi Amodeo

Zipi y Zape y el club de la canica, d’Oskar Santos

 

També hi haurà dues produccions catalanes a la secció Culinary

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"