Institut Ramon LLull

La Universitat de Rennes 2 organitza un seminari sobre canvis socials i processos migratoris a Catalunya

Llengua.  Rennes, 30/01/2014

La Universitat Rennes 2-Haute Bretagne (França), en col·laboració amb l’UFR Langues i ERIMIT ha organitzat unes Jornades sobre sociolingüística sobre el multilingüisme i la mobilitat dins una societat globalitzada, a partir de l’exemple català.ERIMIT és un projecte d'investigació entorn de la memòria, la identitat i els territoris amb una mirada multidisciplinària




El seminari tindrà lloc els dies 30 i 31 de gener. El dia 30 a les 14.30h el professor Emili Boix, de la Universitat de Barcelona, pronunciarà la conferència “Les langues dans les familles bilingues: Le cas du catalan et espagnol à Barcelone”. L’endemà a les 9.30h els professors Angel Belzunegui i David Dueñas, de la Universitat Rovira i Virgili, parlaran sobre “Processos migratoris i canvi social en la Catalunya contemporània”. 

Aquest any es compleixen 45 anys dels estudis de llengua i cultura catalanes a la Universitat de Rennes 2, que compta amb el suport de l’IRL. Des de l’any 2010, a més, hi ha un acord amb Identi.cat de la UOC per potenciar-hi la recerca.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"