Institut Ramon LLull

L’IRL obre el període per a la presentació de propostes de circ per participar a la tercera edició d’Avignon à la catalane

Escèniques.  Barcelona, 20/12/2013

L’Institut Ramon Llull seleccionarà, a través d’una comissió, un espectacle de circ per presentar en el programa Avignon à la Catalane, que es durà a terme en col·laboració amb el projecte europeu Autopistes: Circus dissemination i Midi Pyrenées fait son cirque en Avignon, en el marc del festival Avignon le OFF 2014. El període de presentació de propostes és del 19 de desembre al 13 de gener de 2014 (inclòs).




Hi podran participar les companyies establertes a Catalunya que tinguin en gira un espectacle de circ. La comissió valorarà el grau de potencial d’internacionalització, excel·lència tècnica, el caràcter innovador, la qualitat artística i la singularitat de cada proposta, així com la idoneïtat i adequació de l’espectacle a la programació global de Midi Pyrenées fait son cirque en Avignon.

La selecció de la proposta la portarà a terme una comissió integrada per 3 especialistes de l’àmbit del circ designats per l’IRL, la direcció artística de Midi Pyrenées fait son cirque en Avignon i 2 representants de l’IRL.

 

Més informació

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"