El pastisser català compta amb la col·laboració de diferents socis, que ha escollit per dur a terme aquest projecte. Així, la companyia de teatre Comediants s'encarregarà de la part més escènica del muntatge, l'arquitecte Enric Ruiz-Geli ha concebut l’espai ple de dolços, i l'empresari anglès Paul Wakefield negociarà amb diferents proveïdors per proporcionar el projecte i dur-lo a altres ciutats del món.
El projecte que Escribà vol portar al país asiàtic també inclou una vessant més acadèmica, ja que hi haurà espais per a poder reflexionar sobre el futur de la pastisseria i es duran a terme diferents tallers. A més, a Singapur hi deixarà una seu de l’Escribà Academy. Ja s’ha fet una selecció de personal perquè es formi a Barcelona i després torni a Singapur per compartir coneixements i experiències.
La pastisseria creativa de Christian Escribà segueix la línia del seu pare, Antoni Escribà: executa grans produccions de gran creativitat i poc pressupost. En més d’una ocasió ja se l’ha vinculat amb la cuina d’avantguarda i amb Ferran Adrià.