Institut Ramon LLull

El pastisser català Christian Escribà aterra a Singapur amb un projecte d’avantguarda

Gastronomia.  Singapur, 06/12/2013

Christian Escribà participarà a la fira de pastisseria de Singapur amb un projecte de grans dimensions que ha anomenat Fantasia d’Escribà. Es tracta d’un “pastís espectacle”, una mena de parc temàtic dels dolços que durarà tres dies, del 27 al 29 de juny, i que s’instal·larà al Marina Bay d’Adelson de Singapur. Amb unes dimensions de 6.000 metres quadrats, l’estructura estarà carregada de molts elements comestibles, des de cascades de xocolata fins a un pastís de més de set metres d’alçada.




El pastisser català compta amb la col·laboració de diferents socis, que ha escollit per dur a terme aquest projecte. Així, la companyia de teatre Comediants s'encarregarà de la part més escènica del muntatge, l'arquitecte Enric Ruiz-Geli ha concebut l’espai ple de dolços, i l'empresari anglès Paul Wakefield negociarà amb diferents proveïdors per proporcionar el projecte i dur-lo a altres ciutats del món.

El projecte que Escribà vol portar al país asiàtic també inclou una vessant més acadèmica, ja que hi haurà espais per a poder reflexionar sobre el futur de la pastisseria i es duran a terme diferents tallers. A més, a Singapur hi deixarà una seu de l’Escribà Academy. Ja s’ha fet una selecció de personal perquè es formi a Barcelona i després torni a Singapur per compartir coneixements i experiències.

La pastisseria creativa de Christian Escribà segueix la línia del seu pare, Antoni Escribà: executa grans produccions de gran creativitat i poc pressupost. En més d’una ocasió ja se l’ha vinculat amb la cuina d’avantguarda i amb Ferran Adrià.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"